FOCWA

« Terug «


FOCWA autoruitherstelbedrijven zijn vakkundige bedrijven die voldoen aan hoge eisen op het gebied van opleiding, gereedschappen, service en naleving van garantievoorwaarden en gedragsregels.

Reparatie van de autoruit

Als FOCWA autoruitherstelbedrijf geven wij een objectief reparatieadvies. Daarbij wordt rekening gehouden met de kosten in relatie tot het resultaat/kwaliteit. Als bij een schade de ruit nog (veilig conform FOCWA-normen) kan worden gerepareerd, dan zullen wij de ruit repareren en niet vervangen. Gerepareerde breuken voldoen na herstel aan de FOCWA Kwaliteitsnorm voor autoruitreparaties zodat het doorscheuren van de ruit wordt voorkomen, optisch herstel wordt verkregen en de originele draagkracht van de ruit wordt hersteld. Om te onderstrepen dat ons bedrijf gegarandeerde kwaliteit biedt, geven wij 4 jaar FOCWA-garantie op de herstelde ruit. Ook goed om te weten: een reparatie wordt in de meeste gevallen volledig vergoed door de verzekeraars.

Vervanging van de autoruit

Bij vervanging krijgt u exact dezelfde ruit als door de autofabrikant is geleverd: van dezelfde kwaliteit glas, dezelfde dikte en dezelfde maatvoering. U kunt dit controleren aan de hand van een aantal merktekens op de ruit. Ook op de vervangen ruit ontvangt u 4 jaar FOCWA-garantie.


AMREX Autoglas

Energieweg 2 A

6658 AD Beneden-Leeuwen


CONTACT

T: 0487 – 592 670
M: 06 – 515 16 944
F: 0487 – 596 168
E: autoglas@amrex.nl